• Calgary, AB

Shaw Court

  • Client

    Shaw Communications
  • Location

    Calgary, AB
  • Year

    2018
  • Size

    22,250 sq. ft.
  • Mandate

    Interior Design

Lemay + Toker’s renovations to Shaw Communications’ corporate headquarters feature an innovative, open-atrium design that adds to the vibrancy of Calgary’s city centre. Close collaboration with Shaw’s in-house design team on concept, design development, finish selection and programming phases led to optimized and innovative new spaces to house Shaw’s Legal, Real Estate, and Supply Chain teams.


The project goals were to fit-out the space according to an innovative design vision and concept in line with Shaw’s business objectives: introducing open workspaces as well as private offices, two kitchens, a variety of meeting rooms and breakout lounge seating. Feature stairs were also designed to connect the 4th, 5th and 6th floors.


  • Services

  • Architecture

  • Interior Design

  • Landscape Architecture

  • Sustainability

  • Urban Design

  • Master Planning

  • Artistic Direction

  • Branding & Graphic Design

  • Structural Engineering

  • Urban Planning

  • Critical Sites

  • Types

  • Residential

  • Hospitality

  • Mixed Use

  • Leisure and Entertainment

  • Parks and Public Spaces

  • Workplace

  • Learning and Cultural

  • Healthcare

  • Transportation

  • Public Services